AmigAROCKWellBLOG

AmigAROCKWellBLOG

Zene.
Ennél több nem kell.
Vagy mégis.
Zene, betűként.
Zene, videóként.
Zene, bárhogy.

AmigAROCKWellBLOG

e-mail

Friss topikok

Címkék

Címkefelhő

Fejlemények, fejlemények

2012.11.25. 22:04 | Amigarockwell | Szólj hozzá!

Címkék: tankcsapda !roostermusictothepeople!

rooster_music_fejlec.jpgFejlemények, fejlemények. 2011 03. 20-án elindult egy kis sorozat a !RoosterMusicToThePeople!.

Klipek tematikus bemutatásáról szólt, és kezdetben tudtam is csinálni rendesen. Aztán belefogtam egy olyasmibe amibe nem kellett volna. Valamiért nem találtam megfelelőnek az írásos formátumot, hogy miért azt nem tudom. Ezért az a nagy ötletem támadt, hogy átalakítom videóssá. El is kezdtem szépen ahogy a nagykönyvbe megvan írva. Jöttek is az ötletek, és haladtam is. Elkészült egy intró is ehhez:

Meg egy trailer:

Az ötödik rész jött volna és én jó ötletnek gondoltam, hogy a Tankcsapdárólkészítek több órás videókat; hogyan alakultak, mi történt velük, egyfajta biográfiát szerettem volna. De ahogy haladtam előre vele, úgy vesztettem el az érdeklődésemet az egész iránt. Teltek, múltak a hetek-hónapok, jött egy irányváltás és egyre inkább úgy tűnt nem lesz ebből semmi. Persze bíztam abban, hogy valahogy megtudom csinálni, de mint a tények mutatják nem így lett. Viszont a blog nem állt le, nem akarom, hogy leálljon. Épp ellenkezőleg! Elvégre van egy jó kis cím a !RoosterMusicToThePeople! És azzal mindenképp szeretnék kezdeni valamit a továbbiakban. Az eltelt jó néhány hónapban számtalanszor gondolkodtam azon hogyan lehetne és miképp. Mostanra eljutottam arra, hogy mindenképp folytatni szeretném. De ez a tematizálás nagyon ritkán lesz a jövőben. Ellenben ami gyakran várható, olyan klipek/zenék amiket szeretek vagy valamiért érdekesnek találok.

Szóval jön a következő rész, de ha már Tankcsapdát ígértem, akkor legyen Tankcsapda :)

Evolúciós Lemezbemutató Túra 2012 - Rocktogon

2012.11.24. 20:33 | Amigarockwell | Szólj hozzá!

Címkék: rocktogon hátsó ajtó Phoenix War Is Ours

EvoluciosLemezbemutatotura.jpgKoncert, koncert hátán... :) Mostanság gyakran megfordulok valamilyen koncerten. Ez nincs mindig így, a legtöbbször anyagi okai vannak, hogy nem megyek sehova. Bár ezt gondolom nem kell konstatálnom. Ugyan vannak olyan időszakok amikor valahogy kevesebb a buli, főleg akkor ha esetleg bezár pár olyan hely ami fontos lenne a rockzene szempontjából. Úgy néz ki manapság kissé rendeződni látszik a helyzet. Az utóbbi években megnyílt pár klub. Most szerdán a Rocktogonban jártam, ami nem egy olyan nagyon fiatal klub, már egy ideje működik rendesen. Fellépett a Hátsó Ajtó és a Phoenix az Evolúciós Lemezbemutató Túra 2012 keretében. Állandó vendégük a War Is Ours. Az utóbbi zenekar ismeretlen volt számomra, de kellemes meglepetést okoztak! Jófajta rock 'n' roll-t nyomnak. Utánuk következett a Hátsó Ajtó, ami nem várt mellékhatásokkal járt mindenki számára: Gondok voltak a gitárral, mármint a hangzásával; egy idő után nem szólt semmit. De sebaj mert egy idő után, kis szerelés után helyreállt minden és ment tovább. De sajnos annyi idő eltelt közben, hogy lényegében amiket elszerettek volna játszani, az új album a Szalagon gyártva legjava, hogy már nem maradt idő rájuk. De ennek ellenére, vagy talán éppen ezért egy nagyon jó hangulatú buli kerekedett! :) Félunppluged-félstand up Hátsó Ajtó koncert... :) Na ilyen se volt még eddig :) Sajnos mire vége lett, addigra kezdett későre járni, és mivel nekem a másnapi munka miatt korán kellett kelni, ezért fájó szívvel de elindultam hazafelé. Ezzel lemaradva a Phoenixről, pedig őket már párszor láttam és nem rosszak. Na de majd legközelebb! Viszont készítettem pár felvételt íme: