AmigAROCKWellBLOG

AmigAROCKWellBLOG

Zene.
Ennél több nem kell.
Vagy mégis.
Zene, betűként.
Zene, videóként.
Zene, bárhogy.

AmigAROCKWellBLOG

e-mail

Friss topikok

Címkék

Címkefelhő

Nefogazz! interjú - Megawatt 2004 december 7.

2012.07.31. 21:26 | Amigarockwell | Szólj hozzá!

Üdvözlet!

Idő, egyéb projektek de legfőképp ihlet hiány miatt mostanság meglehetősen takaréklángon működnek a blogok, főleg ez. De azért igyekszem minél gyakrabban összehozni valamit. Ez is egy ilyesmi dolog. Jó pár évvel ezelőtt a Viva tv-n ment a Megawatt című műsor, amiben kevés kivételtől eltekintve a keményebb rock/metal zenéké volt a főszerep. Akkoriban is nagyon kevés értékelhető dolgot adtak a tv-k, most meg aztán pláne. Rengeteg feltörekvő zenekar szerepelt interjú alanyként, jók is rosszak is. És azért akkoriban még teljesen másként ment szinte minden. Elvégre nemhogy youtube, de a facebook se volt sehol. A legtöbb embernek az új zenék egyetlen megismerési formája a tv volt. Mert még voltak rendes zenei műsorok. Most meg mi van? Megaizé meg pléfaktor. De ez megérhetne egy külön írást is, ezért térjünk a tárgyra!

Szóval a Nefogazz! ekkoriban bukkant fel a zenei élet ingoványos talaján, és kitűntek egy nagyon fontos dologgal. Nem nagyon vették magukat komolyan. Egy hatalmas poén az egész banda, volt időszak amikor önerőből egészen érdekes dolgokat értek el. Mert azért a Zöld Pardon régi helyén telt házat csinálni nem kis teljesítmény. Mára sajnos nagyon úgy néz ki el kell búcsúznunk a bandától. Valahogy nem úgy mentek a dolgaik, mint ahogy azt szerették volna ezért nagyon valószínű, hogy idén befejezik. Kár, mert soha egyetlen koncertjük nem volt unalmas. Sőt! Szakadni lehetett a röhögéstől, már akkor is amikor egy árva hangot nem játszottak csak egyszerűen felmentek a színpadra. Élmény volt az biztos. Én ezzel az interjúval ismertem meg őket, és a hatás azonnali volt! :) Ezek nagyon betegek! :) Sajnos mivel képet nem tudtam rögzíteni akkoriban ezért csak egy hangfelvétel maradt meg az utókornak. Sajnos sehol nem lehet megtalálni a régi Megawatt adásokat, nagyon úgy néz ki mindössze pár interjú maradt fenn csupán. Pedig voltak nagyon értékes dolgok amikért eléggé fáj a szívem. De hát ez van. Úgyhogy tessék itt van:

A bejegyzés trackback címe:

https://amigarockwell.blog.hu/api/trackback/id/tr684689411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása